Konferenceprogrammet er klar

Konferenceprogrammet er nu klar og tilgængelig på bloggen her.

Organisations- og programkomiteen har bestræbt sig på at lave et program, som ikke alene giver et overblik over den sidste nye viden, men også leverer input med henblik på at fjerne barrierer og understøtte en bedre fremadrettet databeskyttelse og privacy.

Det er forsvarsminister Nick Hækkerup, der vil åbne konferencen og dermed er med til at gøre begivenheden ekstra festlig.

Konferencens pièce de résistance er EU-Kommissionens præsentation af det spritnye reviderede udkast til reformpakke om databeskyttelse, der vil blive leveret af Mrs. Laura Corrado, Deputy Head of Unit, Data protection, European Commission, Directorate-General Justice.

Men nok så interessant er dels en juridisk kommentar af professor Peter Blume, der er Danmarks førende persondata-ekspert og som har ydet rådgivning i forbindelse med den gældende persondatalov samt en politisk perspektivering af nyvalgte Trine Bramsen, der er regeringspartiet Socialdemokratiets moderniseringsordfører.

Paneldebattens deltagere, der afspejler en bred vifte af ekspertise og erhvervserfaring, vil ikke kun diskutere reformpakken og dens konsekvenser, men også tage emner op, som kan gøre en forskel i en dansk sammenhæng.

Derudover sætter Databeskyttelsesdagens program fokus på brandaktuelle temaer om cloud computing og sociale netværkstjenester med indlæg af Finansministeriet og Facebook.

Sidst men ikke mindst sætter konferencen med et indlæg fra IBM spot på de teknologiske muligheder for hvordan man kan indtænke databeskyttelsen fra start i selve designet af it-produkter eller tjenester.

Det er organisations- og programkomiteens opfattelse, at Databeskyttelsesdagen har samlet den ypperste danske viden om og indsigt i databeskyttelse og privacy. Udover at blive klogere vil man samtidig få en glimrende mulighed for at møde andre kollegaer, udveksle erfaringer og synspunkter samt udbygge sit professionelle netværk. Gå derfor ikke glip af denne enestående lejlighed til at festligholde databeskyttelsesdagen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: