1. næstformand for Folketinget Bertel Haarder åbner Databeskyttelsesdagen 2012

Det bliver Bertel Haarder, der åbner Databeskyttelsesdagen på Christiansborg 27. januar 2012.

Bertel Haarder (V) blev valgt første gang til Folketinget i 1975 og er dermed det nuværende folketingsmedlem, der har siddet længst i Folketinget. Han har beklædt en lang række forskellige ministerposter under dels regeringerne Poul Schlütter I-IV i perioden 1982-1993 og herefter i regeringerne Anders Fogh Rasmussen I-III  og senest under Lars Løkke Rasmussen i perioden 2001-2011.

Bertel Haarder har også været medlem af Europa-Parlamentet 1994-2001, næstfmd.,1997-1999 samt  næstfmd. og udenrigsordfører i Europa-Parlamentets liberale gruppe, ELDR 1999-2001. Han er forfatter af Parlamentets menneskerettighedsrapport 1998-1999.

Fra 30. september 2011 er Bertel Haarder 
medlem af Folketingets Præsidium.

Det er således en yderst værdig repræsentant for Folketinget og folkestyret som vil holde konferences åbningstale og det er organisations- og programkomiteen meget tilfreds med.

Danmarks EU-formandskab for første halvår af 2012 beslaglægger forståeligt nok en meget stor del af ministrenes tid og det har derfor ikke vist sig muligt efter forsvarsminister Nick Hækkerups afbud, at få en anden repræsentant for regeringen til at åbne Databeskyttelsesdagen 2012 til trods for stor interesse for arrangementet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: