Databeskyttelsesdagen 2013 er allerede i støbeskeen

På et møde 20. februar 2012 blev det besluttet at gennemføre Databeskyttelsesdagen 2013. Også til næste år vil Christiansborg danne ramme om begivenheden.

Beslutningen er bl.a. truffet på baggrund af de meget positive tilbagemeldinger som organisations- og programkomiteen har modtaget i forbindelse med afholdelsen af den netop afholdte konference. Med næsten 160 deltagere, der er det hidtil største antal deltagere til en begivenhed om databekyttelse og privacy i Danmark og  en rigtig god og positiv stemning under konferencen er der nu skabt et momentum, som der er al mulig grund til at fastholde fremadrettet.

Organisations- og programkomiteen vil gerne varmt takke alle deltagere, indlægs- og paneldeltagere, sponsorer samt Folketingets Arrangementsteam for en vellykket konference.

I løbet af efteråret 2012 vil der blive afholdt det første planlægningsmøde med henblik på at fastsætte form og indhold for 2013-eventen. Organisations- og programkomiteen modtager naturligvis gerne  råd og vink fra alle interesserede.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: