Databeskyttelsesdagen inviterer til dialog som optakt til Christiansborg-konferencen

Som optakt til Databeskyttelsesdagen 2013, hvis danske hovedarrangement er  halvdagskonferencen på Christiansborg 28. januar 2013, vil en række inviterede politikere, organisationer, eksperter samt meningsdannere gæste-blogge på Computerworld’s privacy-blog.

Kampagnen, der løber op til konferencen, har til formål at skabe diskussion om databeskyttelsen i Danmark.

Databeskyttelse er både kompleks og forskelligartet, men berører ikke desto mindre os alle sammen. Det er Databeskyttelsesdagens fornemste mission at skabe opmærksomhed og udfolde debatten til alle afkroge af samfundet. Hvordan vi tager vare på vore egne og andres personlige oplysninger og hvordan man bevarer kontrollen over sine “digitale fodaftryk” må aldrig blive et elitært projekt.

De første indlæg vil blive afleveret af Jens Chr. Gjesing, borgmester i Haderslev, på vegne af KL,  Marie-Louise Knuppert,  LO´s internationale sekretær samt redaktionel udviklingschef i Berlingske Media Pernille Tranberg. Derudover vil Birgitte Kofod Olsen, formand for det nyetablerede Rådet for Digital Sikkerhed samt Trine Bramsen M.F. og Karsten Lauritzen M.F. følge op med bidrag. Endelig vil dj og tidligere radio- og tv-vært Philip Lundsgaard, der fornylig har været udsat for et identitetstyveri, fortælle hvad han mener, der bør gøres ved problemet.

Følg med på privacy-bloggen med RSS-feeds til Databeskyttelsesdagens blog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: