Konferenceprogrammet er klar

Konferenceprogrammet er nu klar. Organisations- og programkomiteen har formået at samle en perlerække af førende eksperter og opinionsdannere til at komme og øse af deres viden og indsigt. Derudover er det lykkedes at få justitsminister Morten Bødskov til at holde konferencens åbingstale. Han vil blive fulgt op af to markante folketingspolitikere, nemlig Karina Lorentzen Dehnhardt  fra SF, der er formand for Folketingets retsudvalg samt Socialdemokratiets IT-ordfører, Trine Bramsen, der samtidig er Folketingets officielle vært for arrangementet.

Man kan læse mere om samtlige indlægsholdere og paneldeltagere her.

Konferencens overskrift er “Databeskyttelse i øjenhøjde” og skal signalere at emnet, der af mange opleves som komplekst og diversiteret, vil blive formidlet på et højt fagligt niveau, men på  en nærværende og forståelig måde. Hermed håber organisations- og programkomiteen at kunne tiltrække et bredt udsnit af interesserede.

Indholdet  har en juridisk, etisk og teknologisk indfaldsvinkel. Samtidig er det bestræbt at sikre aktualitet, relevans  og innovation. Konferencen rundes af med en debat, hvor et panel vil krydse klinger med hinanden og sætte nogle udvalgte temaer på spidsen i en dialog med konferencens deltagere.

Konferenceprogrammet er tilgængeligt her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: