Hvem bør æres for god databeskyttelse?

Billede 7

Hvem har i år haft særlig positiv betydning for databeskyttelsen i Danmark? Fortæl os det, og giv dem mulighed for at vinde Databeskyttelsesdagens pris 2016.

Den ærefulde pris uddeles af Justitsminister Søren Pind på Christiansborg til 28. Januar, i forbindelse med en offentlig og pressebesøgt konference – databeskyttelsesdagen.

Læs mere nedenfor om hvordan og hvem du kan indstille som kandidat. Fortæl gerne dit netværk om muligheden pr. mail og sociale medier, brug .

Venlig hilsen
Arrangørerne bag Databeskyttelsesdagen

Bedømmelseskriterier for databeskyttelsesdagens pris

Kandidater til prisen kan være en enkeltperson, myndighed, organisation, eller virksomhed med et produkt/virke der har haft en positiv betydning for databeskyttelsen.

Prisjuryen scorer indstillede kandidater efter nedenstående 4 ligeligt vægtede kriterier. Det er ikke et krav, at indstillede kandidat scorer point på alle områder:

  • Best practise: I hvilket omfang kandidaten udgør et best-practise eksempel, der kan fremhæves til inspiration for andre der ønsker at sætte databeskyttelse højere på agendaen. For eksempel ved at kandidaten har indtaget principielle standpunkter til fordel for databeskyttelsen, eller vist vejen frem med databeskyttelsesvenlige processer/produkter.
  • Effekt: I hvilken grad kandidaten har skabt en reelt bedre beskyttelse af data i samfundet? Hvor mange brugere, herunder særligt danske borgere eller medarbejdere påvirkes?
  • Synlighed: I hvilket omfang kandidaten har øget forståelsen af og interessen for god databeskyttelse i offentligheden?
  • Potentialet fremover: I hvilket omfang kandidaten fremadrettet vurderes at kunne få en positiv betydning for databeskyttelsen i Danmark.

Du kan indstille dig selv eller andre og bedes kortfattet – maks én side – beskrive kandidaten i forhold til de relevante af disse 4 kriterier.

Kandidater indstilles pr. email til prisjury@fkconsulting.dk senest d. 16. december 2015.

Juryen garanterer fuld fortrolighed om, hvem der indstiller hvilke kandidater. Kun navnene på de 3 kandidater, der samlet scorer højest, vil blive offentliggjort. Dette vil ske i forbindelse med annonceringen på Databeskyttelsesdagen om finalistfeltet i opløbet til at vinde prisen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: