Introduktion 2012

Databeskyttelsesdagen 2012 blev afholdt  fredag 27. januar  2012 i Landstingssalen på Christiansborg Slot.

I 2012 har dagen haft en særlig dansk interesse fordi Europa-Kommissionens nye forslag til databeskyttelsesreform havde offentlig europæisk premiere på selve konferencen samtidig med, at Danmark varetog EU formandskabet for første halvår af 2012. Der har derfor været alletiders anledning til at slå et slag for persondata- og privatlivsbeskyttelsen i Danmark.

Det var det første arrangement af sin art i Danmark og alle sejl har været sat til for at gøre konferencen til et stort og spektakulært “stjerneskud”.

Konferencen var åben for alle, men henvendte sig især til offentlige og private beslutningstagere, it-professionelle, persondata-ansvarlige i den offentlige og private sektor, HR-managers, jurister, advokater, revisorer og andre rådgivere i privacy og persondatabeskyttelse, virksomheder, der tilbyder privatlivsfremmende teknologier, politikere samt journalister, der ønsker at blive klogere på den allernyeste viden indenfor persondata- og privatlivsbeskyttelse.

Med næsten 160 deltagere blev Databeskyttelsesdagen 2012 den hidtil største begivenhed i Danmark om databeskyttelse og privacy.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: