Introduktion 2013

Der blev gennemført en formiddagskonference på selve Databeskyttelsesdagen,  mandag 28. januar 2013 i et samarbejde med medlemmer af Folketinget og med Fællessalen på Christiansborg Slot som festlig ramme for arrangementet.

Justitsminister Morten Bødskov (S) åbnede konferencen.

Europa-Kommissionen, Europabevægelsen, Den Europæiske Tilsynsførende for Datasikkerhed, ENISA samt IT-Branchen er officielle samarbejspartnere for Databeskyttelsesdagen.

Konferenceprogrammet vil denne gang blive tilrettelagt med  fokus på tre niveauer af databeskyttelse med relevans i dagligdagen for virksomheder, myndigheder og set fra borgerens synsvinkel. Der vil være en retlig, etisk og teknologisk indfaldsvinkel.

Trine Bramsen, MF (S), der er konferencens officielle vært, professorerne Peter Blume og Ivan Damgård er blandt indlægsholderne ligesom  Sanni Olesen fra Europa-Kommissionen, der vil give en dugfrisk status og de fremadrettede perspektiver for Europa-Kommissionens reformpakke om databeskyttelse. Også i 2013 er der blevet lagt en paneldebat ind i programmet. Konferencen afsluttes med en stående frokostbuffet.

Karina Lorentzen Dehnhardt MF (SF), formand for Folketingets retsudvalg har desværre måttet melde afbud på grund af sygdom.

Konferencen er åben for alle, men henvender sig især til offentlige og private beslutningstagere, f.eks. it-professionelle, persondata-ansvarlige i den offentlige og private sektor, HR-managers, jurister, advokater, revisorer og andre rådgivere i privacy og persondatabeskyttelse, virksomheder, der tilbyder privatlivsfremmende teknologier, der ønsker at blive klogere på den allernyeste viden indenfor persondata- og privatlivsbeskyttelse. Men også topledere med ansvar for organisationsudvikling, politikere samt journalister vil have nytte og interesse i at deltage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: