Programkomite

Databeskyttelsesdagens permanente programkomite har følgende sammensætning:

thomas_bisballe_2-e1385574030290

Thomas Bisballe Hansen, formand for SAMDATA\HK

Thomas Bisballe Hansen har en kanditatuddannelse i informationsteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet suppleret med en diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration fra handelshøjskolen i københavn. Thomas  har bl.a. haft ansættelser i Frederiksberg Kommune, Hovedstadens Sygehusfællesskab, DMDATA og har de seneste 8 år fungeret som maskin operatør i KMD A/S, hvor han også er tillidsmand og arbejdsmiljørepræsentant. Thomas blev i oktober 2012 valgt til formand for SAMDATA\HK.

Peter Blume, professor, dr. jur., Det Juridisk Fakultet, Københavns Universitet

Underviser bl.a. i persondataret. Har skrevet artikler og bøger vedrørende databeskyttelsesret, herunder Databeskyttelsesret (3.udg. 2008) og Persondataretten – nu og i fremtiden (2010). Medlem af registerlovsudvalget (Betænkning 1345/1997), medlem af Datarådet (siden 1999).

HOL

Tom Holsøe, partner, advokat, Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmidt

Tom Holsøe er certificeret IT-advokat og formand for Danske IT-advokater. Herudover leder Tom Holsøe forretningsområdet “IT og digitalisering” hos Kammeradvokaten. Tom Holsøe rådgiver myndigheder, som har særlige behov i relation til IT projekter, herunder i relation til tvistløsning. Tom Holsøes erfaring dækker over rådgivning og tvistløsning i de største offentlige IT-projekter. Toms primære arbejdsområde består i rådgivning af offentlige myndigheder i forbindelse med tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud ved indkøb efter EU-udbudsdirektiver, ligesom Tom Holsøe har betydelig erfaring i koncipering af kontrakter inden for en række forskellige områder, herunder særligt IT-kontrakter.

Birgitte Kofod Olsen, partner, Carve Consulting, medstifter af DataEthics

Birgitte Kofod Olsen er  jurist med en PhD i persondatabeskyttelse og biometri. Hun har arbejdet med privatlivs- og  databeskyttelse i forhold til ny teknologi i mere end 20 år både teoretisk og i praksis, bl.a. på Insitut for Menneskerettigheder, som CSR chef i Tryg og som den første formand for Rådet for Digital Sikkerhed. I dag rådgiver hun om digital transformation og modenhed i forhold til at implementere EU-dataforordningen og udfører som led heri Data Protection Impact Assessements. I 2015 var hun med til at stifte tænke-handle-tanken DataEthics.

GetImage.aspx

Line Budtz Pedersen, advokat (L), LL.M og chefjurist, funktionsleder, HR, TDC Group

Line har en stærk faglig profil og speciale i arbejds- og ansættelsesret, M & A samt strategisk HR på højt niveau. Erfaringen er oparbejdet fra ansættelse i Ingeniørforeningen, DI samt DONG, TRYG og TDC. Line har igennem de sidste 10 år arbejdet med projektledelse og proceshåndtering og er fortrolig med værdistrømsanalyser og processer på tværs af organisationen, der ikke kun relaterer sig til HR. Line er desuden uddannet i LEAN-ledelse og er certificeret i forandringsledelse. De sidste 2 år har Line arbejdet med at forberede HR-organisationen og lederne på at håndtere medarbejderdata i overensstemmelse med persondataforordningen.

%d bloggers like this: